Autor: Indrek Kald • 16. märts 2020

Telia küsib enne tehniku koduvisiiti kliendilt, ega ta pole koroonas või karantiinis

Kaitsmaks oma töötajaid, küsib Telia iga tehnikuvisiidi eel SMSiga kliendilt, ega ta pole koroonahaige või koduses karantiinis.
Telia saadab iga tehnikuvisiidi kinnituseks kliendile SMSi, milles küsitakse, ega ta pole haige või koduses karantiinis.
Foto: Pixabay

Kuna suurenenud viirusoht ning valitsuse poolt välja kuulutatud eriolukord muudavad olulisel määral meie igapäevaelu, pani Telia kokku info ja nõuanded, millega peaks muutunud situatsioonis arvestama.

Pühapäevase seisuga töötab enamus Telia esindusi tavpärases rütmis. Telia esinduste töötajad kasutavad kliendikontaktide vahel desinfitseerimisvahendeid, et viirusohuga seotud riske maandada. Küll võib Telia seoses suurenenud viirusohuga oma esinduste tööaega vajadusel piirata või esindusi sulgeda. See on vajalik, et kaitsta nii oma töötajaid kui kliente võimaliku nakatumise eest.

Telia on juba rakendanud oma tehnikute visiitide puhul erinevaid ennetavaid samme, maandamaks viiruse levikuga seotud riske. Kõigil Telia tehnikutel on ametisõidukites desinfitseerimisvahendid, mida kasutatakse nii enne kui pärast iga kliendivisiiti.

Samuti saadab Telia iga tehnikuvisiidi kinnituseks kliendile SMSi, milles küsitakse kliendi käest, ega ta pole haige või koduses karantiinis. Ka Telia tehnikutel on kohustus iga kliendi käest enne visiiti küsida, ega klient pole haige või koduses karantiinis. Sellistel juhtudel on tehnikutel kohustus visiidist keelduda. Kriisiolukorra eskaleerudes võib Telia piirata oma tehnikute kliendivisiite.

Tulenevalt olukorrast soovitab Telia teenuste tellimisel ja muutmisel ning kauba soetamisel kasutada e-kanaleid. Valdavat osa teenustest saab tellida ja muuta veebipõhises iseteeninduses.

Seadmete järelteenindusega seotud tegevuste korral (seadmerikked, garantiiremont jne) soovitame võimalusel Telia esindusse mitte pöörduda ning kasutada e-teenust. E-teenuse abil saab saata rikkis seadme hooldusesse läbi pakiautomaadi.

Seadmekindlustuse teenuse puhul on kogu kahjukäsitluse protsess samuti teostatav läbi e-kanali ning kahjustatud seadmete hooldusesse saatmine käib läbi iseteeninduse.

Rikete ning muude tehniliste murede ja küsimuste korral on klientidele abiks tavapärased Telia kanalid. Küll peab arvestama sellega, et kriisiolukorra tõttu võivad infoliinid olla koormatud.

Telia soovitab võimalusel saada infot arvete kohta ning tasuda arveid samuti e-kanalite vahendusel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755