Autor: Indrek Kald • 17. märts 2020

Arco Vara sulges bürood, maaklerid esitlevad kinnisvara videolahenduse abil

Arco Vara kinnisvaramaaklerid töötavad tänasest kodukontorist, nendega suhelda ja müüki pandud objektidega tutvuda saab videolahenduste kaudu.
Müüki pandud objektidega saab tutvuda videolahenduste kaudu.
Foto: Arco Vara

"Bürood jäävad suletuks esialgu nädala lõpuni, siis hindame olukorda uuesti. Seni oleme kasutusele võtnud virtuaalsed esitlusvõimalused. Meie maaklerid annavad endast parima, et kõik juba kokku lepitud tehingud ja tegevused saaksid tehtud kõikide osapoolte tervist silmas pidades," ütles Arco Vara Kinnisvarabüroo tegevjuht Elari Tamm.

Maakleritega saab suhelda, konsultatsioone pidada ja huvipakkuvate objektidega tutvuda videolahenduste kaudu. "Kui keegi soovib oma kinnisvara müüki anda, võib samuti julgesti ühendust võtta ja maakleriga edasise tegevuskava kokku leppida," märkis Tamm.

Arco Vara Kinnisvarabüroo turundusjuht Maris Pukk lisas, et videolahendused pakuvad võimalust kohtuda kontaktivabalt, ent vahetumalt kui meili või telefoni teel. "Nii säilib silmast silma suhtlus klientide ja maaklerite vahel," sõnas ta.

Ettevõtte hindamisteenuse juht Kerli Koha nentis, et hindajad peavad erinevalt maakleritest alati objektil käima ega saa inimestega kokku puutumist vältida. "Luban, et Arco Vara hindajad järgivad sotsiaalministeeriumi ja terviseameti juhendeid," kinnitas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474