Autor: Indrek Kald • 28. aprill 2020

IT-firma juht: riik peab tagama, et väliskapital ei tuleks Eesti IKT-ettevõtete "allahindlusmüügile"

Riik peab oma meetmetega aitama vältida olukorda, kus pärast eriolukorra lõppu tulevad välisfirmad Eesti IKT-ettevõtete "allahindlusmüügile", kinnitas OÜ Datafox juhatuse liige Marko Külaots.
Väliskapital ei tohiks tulla Eesti IKT-ettevõtete "allahindlusmüügile".
Foto: Pixabay

Kõik riigid on tema sõnul omavahel konkurendid ja eriolukorra lõppedes on riikide esmane prioriteet oma majandus taastada. "Riigi poolt oleks vaja tagada, et riigi meetmed ja otsused eriolukorrast väljumisel ei halvendaks meie ettevõtete konkurentsivõimet naaberriikide ettevõtetega. Sooviks vältida olukorda, kus pärast eriolukorda tulevad välisfirmad siia meie ettevõtete "allahindlusmüügile"," sõnas Külaots.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052