Autor: Indrek Kald • 11. mai 2020

8 nädalat kaugtööl – mis muutused äris tasub püsivalt kasutusse jätta? Kuula Äripäeva raadiost

Inimesed kuudeks kodubüroosse saatnud Eesti ettevõtted on pidanud hakkama oma töökorralduses ja äris paljusid asju teistmoodi tegema. Mida neist muudatustest tasub püsivalt kasutusse võtta?
Logistika- ja postifirma Omniva juhatuse esimees Ansi Arumeel Laagri Maksimarketi pakiautomaatide juures.
Foto: Meeli Küttim

Täna kell 13 Äripäeva raadios eetris olevas äritehnoloogia saates jagavad kogemusi kaheksa nädalat kodubüroodes töötanud logistika- ja postifirma Omniva juhatuse esimees Ansi Arumeel ning Elisa Eesti äriarenduse juht Merli Üle.

Samuti on kõne all mõju, mida selline sunnitud kodustöötamine on avaldanud kaugtööle ja ettevõtete vahelisele suhtlusele laiemalt. Saame ka teada, mis tööd on need viimased kaks kuud Omnivale ja Elisale juurde toonud ja millise töö osas on nõudlus vähenenud.

Äritehnoloogia saade salvestati reedel, 8. mail, külalised osalesid vestluses Skype´i teel. Saade on järelkuulatav siit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755