Autor: Indrek Kald • 18. mai 2020

"Koroonaprojekt" naelutas Net Groupi arendajad 8 tunni asemel päevas 15 tunniks arvuti taha

Avalikust sektorist tulnud kiireloomuline ülesanne pani Net Groupi tarkvaraarendajad tavapärase kaheksa tunni asemel ööpäevas kaks korda pikemaks ajaks arvutite taha.
Net Groupi juht Priit Kongo.
Foto: Net Group

"Kuna ajaraam oli kliendi kriitiliselt määratud ja kolme nädala pärast oli vaja süsteemi juba töös kindlasti rakendada, siis oli tegemist väga ajakriitilise lahendusega. Rakendada ei saanud tavapärast loomulikku projektiplaani," selgitas Net Groupi turundusjuht Ando Kiidron.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052