Autor: Indrek Kald • 18. juuni 2020

Timo Rein loobus Pipedrive´i tegevjuhi kohast

Sel nädalal kümnendat sünnipäeva tähistava müügitarkvara firma Pipedrive kaasasutaja, ettevõtet algusest saadik juhtinud Timo Rein loobub tööst ning asub ettevõtte nõukogu esimehe kohale.
Pipedrive´i kaasasutaja ja tegevjuht Timo Rein.
Foto: Eiko Kink

"Tahtsime arendada tarkvara, mis peegeldaks müügiinimeste mõtteviisi ja tegelikke vajadusi. Seda, et oleme valinud õige tee, kinnitab Pipedrive´i kliendibaasi kasv rohkem kui 90 000 müügimeeskonnani üle kogu maailma, säilitades samaaegselt ettevõtte kasumlikkuse," ütles Timo Rein ning lisas, et annab Pipedrive´i edasi headesse kätesse.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755