Autor: Indrek Kald • 22. juuni 2020

Tiit Paananen Veriffist: lääneeurooplastel pole soovi silma paista, ent eestlastel on

Maailmas domineerivad USA ja Hiina platvormid nagu Google, Facebook ja Alibaba, sest Veriffi asepresidendi Tiit Paananeni sõnul pole Lääne-Euroopas inimestel soovi milleski silma paista. Samas eestlastel on see soov tema kinnitusel olemas.
Tiit Paananen on juhtinud Skype´i Eesti tiimi ning töötas enne Veriffiga liitumist Pipedrive´is.
Foto: Raul Mee

Lisaks saadab äritegevusega kaasneda võiva ebaõnnestumise jälg Lääne-Euroopas inimesi hiljem pikka aega. Ent eestlastel on Paananeni sõnul suur soov nii silma paista, trende luua kui ka edu saavutada.

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105