Autor: Indrek Kald • 22. juuni 2020

Tiit Paananen Veriffist: lääneeurooplastel pole soovi silma paista, ent eestlastel on

Maailmas domineerivad USA ja Hiina platvormid nagu Google, Facebook ja Alibaba, sest Veriffi asepresidendi Tiit Paananeni sõnul pole Lääne-Euroopas inimestel soovi milleski silma paista. Samas eestlastel on see soov tema kinnitusel olemas.
Tiit Paananen on juhtinud Skype´i Eesti tiimi ning töötas enne Veriffiga liitumist Pipedrive´is.
Foto: Raul Mee

Lisaks saadab äritegevusega kaasneda võiva ebaõnnestumise jälg Lääne-Euroopas inimesi hiljem pikka aega. Ent eestlastel on Paananeni sõnul suur soov nii silma paista, trende luua kui ka edu saavutada.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755