Autor: Indrek Kald • 28. august 2020

Värske uuring: Eesti firmadest omab Jaapanis suurimat potentsiaali IKT-sektor

Eesti ettevõtetest omavad Jaapanis kõrgeimat ekspordipotentsiaali IKT-sektor ja IT-lahendused, selgub värskest analüüsist.
Uut Eesti äridiplomaatia strateegiat Jaapanis tutvustas välisministeerium ettevõtetele ja võtmepartneritele eelmisel nädalal.
Foto: Marko Mumm

Täpsemalt on välja toodud e-valitsemise, targa linna (nt isesõitvad autod), hariduse (nt distantsõppe lahendused ning õppehaldusplatvormid nagu eKool ja Opiq), tervishoiu (nt digiretseptid) ning küberturvalisuse valdkonnad. Läbivalt on head väljavaated ka ettevõtetel, mis pakuvad eri tegevusaladel turvalise andmevahetuse tehnoloogiaid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755