Autor: Indrek Kald • 31. august 2020

Tallinna Tehnikaülikooli uus rektor rõhub ettevõtluse arendamisele

Täna Tallinna Tehnikaülikooli uue rektorina ametivande andnud Tiit Landi sõnul peab esmalt kasvatama ülikooli rolli Eesti ettevõtluse arendamisel ja innovatsiooni loomisel.
Tiit Landi inauguratsioon, ametiketi sai ta president Kersti Kaljulaidilt.
Foto: TalTech

"Soovime, et juba lähitulevikus annab meie ülikool majanduselu hoogustamisel rakendatavad teadmised ettevõtlikele tudengitele, kuidas luua toimiv ja edukas ettevõte," sõnas Land ning teatas, et moodustas ettevõtlusprorektori ametikoha.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052