Autor: Indrek Kald • 23. september 2020

TransferWise´i aastatulu kasvas 70%. Firma on neljandat aastat kasumis

Eelmisel majandusaastal kasvas TransferWise´i tulu 70% ning ulatus 330 miljoni euroni. Ühtlasi oli ettevõte neljandat aastat järjest kasumis.
TransferWise´i asutajad Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann.
Foto: Jake Farra

"Meie kasvuteekonnal on oluline jääda kasumlikuks. Me peame olema võimelised laienema," kommenteeris TransferWise´i juht ja kaasasutaja Kristo Käärmann, lisades, et numbrite järgi hinnates on nad õigel teel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052