Autor: Indrek Kald • 21. detsember 2020

Riik loob SmartCapi kaudu kõrgtehnoloogiliste ettevõtete fondi

Riigile kuuluv riskikapitali fondivalitseja SmartCap otsib erafondivalitsejat Eesti esimesele kõrgtehnoloogilistele ettevõtetele suunatud fondile, kuhu paigutas juba ka 15 miljonit eurot riigi raha.
SmartCapi juhatuse liige ja fondijuht Sille Pettai.
Foto: SmartCap

"Alustavate kõrgtehnoloogiliste ettevõtete jaoks on kohaliku kannatliku kapitali olemasolu kriitilise tähtsusega, kuna sellest sõltub, kas teadusprojektist jõutakse äriprojektini ja turule," sõnas SmartCapi juhatuse liige Sille Pettai.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052