Autor: Indrek Kald • 2. veebruar 2021

Eesti IT-firma Proekspert sai lepingu Euroopa Kosmoseagentuuriga

Eesti IT-ettevõte Proekspert sõlmis lepingu Euroopa Kosmoseagentuuriga (ESA), mille käigus hakkab looma masinõppe meetoditega äritarkvara.
Proeksperdi äriarendaja Henry Aljand.
Foto: Aron Urb

Proeksperdi äriarendaja Henry Aljandi sõnul saab nende lahendust kasutada objektide tuvastamiseks, aga rakendada ka näiteks põllumajanduses, loodushoius, sotsiaalsete ja spordiobjektide planeerimisel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474