Autor: ITuudised.ee • 26. aprill 2021

Jõhvi tehnoloogiakool alustab tulevaste programmeerijate vastuvõtmist

Eesti esimene uudsel iseõppel põhinev Jõhvi tehnoloogiakool täiskasvanutele alustab täna õppijate vastuvõtmist ja võtab kasutusele nime kood/Jõhvi. Esimese sammuna peavad kooli kandideerijad täitma kooli kodulehel võimete testi, misjärel valitakse 600 parimat järgmisesse vooru. Sügisel saab tasuta programmeerimisharidusega alustada 200 õppijat.
Programmeerijate põud peaks hakkama Jõhvist leevendust saama.
Foto: Julia-Maria Linna

“Kooli programm tugineb ise- ja grupiõppel, kus igaüks liigub omas tempos. Sarnase õppemetoodikaga koole on maailmas ligi 30, kus pole tavapäraseid klassitunde ning tulemused näitavad, et 95% lõpetajatest leiavad koheselt heapalgalise töö või alustavad juba kooli ajal oma ettevõtte arendamist,” räägib kooli pressiteates kaasjuht Karin Künnapas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052