Autor: Dmitri Poltavski • 27. aprill 2021

Jurist küberturbest: kui saan kliendilt kirja, siis helistan alati üle

Juristide jaoks on küberturvalisus ennekõike kliendiandmete turvalisus, sest sellise teabe lekkimine võib neile väga kalliks minna.
Jurist ja õigusbüroo Buldakovide Juriidiline Büroo partner Vladimir Buldakov.
Foto: Erakogu

"Kui saan kliendilt mingi teabe, helistan talle alati isiklikult tagasi veendumaks, et teave pärineb temalt, mitte petturitelt," kinnitas jurist ja õigusbüroo Buldakovide Juriidiline Büroo partner Vladimir Buldakov.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474