Autor: Indrek Kald • 30. aprill 2021

Euroopa Liidu rahastatav digikiirendi avab Tallinnas kontori ja otsib juhti

Juba mitme Eesti IT-ettevõttega koostööd tegev, Euroopa Liidu rahastatav digikiirendi EIT Digital avab Tallinnas kontori ning otsib töötajaid.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

"Kavatseme laiendada oma partnerite võrgustikku veelgi, et soodustada siinsete digitalentide järelkasvu ja aidata luua rohkem üleeuroopalise haardega ettevõtteid, mis oleks asutatud Eestis," ütles EIT Digitali Soome ja Baltimaade direktor Lea Myyryläinen.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052