Autor: Indrek Kald • 17. juuni 2021

Domeenivaidluse võitnud väikefirma: otsustasime mitte alla anda ja enda eest seista

Pisikese ettevõtte võitlus nende domeeni endale sooviva suurfirmaga lõppes väiksema võiduga, kuigi suur võib asjaga edasi minna ka kohtusse.
Optimeeri OÜ juhatuse liige Ruslan Gogin.

"Otsustasime mitte alla anda ja enda eest seista, soovitan ka teistel sama teha ning mitte allutada end n-ö suurema õigusele, sest see lihtsalt ei ole õige ega ka õiglane," kommenteeris SEO teenust pakkuva Optimeeri OÜ juhatuse liige Ruslan Gogin.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052