Autor: ITuudised.ee • 30. juuni 2021

IT laager noortele. Kas Sinu lapsel on mängude arendamise huvi?

Põnev uudis kõigile noortele ja lapsevanematele: IT Koolitus pani koos ägedate koolitajatega kokku noortele mõeldud linnalaagri "Hüpe IT maailma"!
Pilt on illustratiivne.
Foto: IT koolitus

Kas sooviksid, et Sinu laps veedaks vähemalt ühe osa suvest kasulikult ja õpiks midagi asjalikku? IT Koolitus teeb vanemate elu natuke lihtsamaks, nimelt koostasime praktilise programmi noortele!

Mis on linnalaager "Hüpe IT maailma"? Tegemist on neljapäevase laagriga, mis on mõeldud noortele, kellel on huvi IT vastu, kellele meeldib strateegilisi mänge mängida (ning neid edasi arendada) ning kes soovivad laiemaid IT-teadmisi oma ala tegijatelt.

Räägime nelja päeva jooksul neljal erineval teemal. Laagris saab osaleda üksikutel päevadel või kõigil neljal.

Esimest päeva alustame nutiteadlikkuse teemadega ehk käsitleme turvalist nutiseadme kasutamist ning mis juhtub siis, kui külastada erinevaid veebilehti või laadida alla mõni rakendus. Lisaks saab teada tehnoloogilisest jalajäljest, miks ja kuidas isikuandmeid internetis peame kaitsma ning kuidas hoida paroole ja kontosid häkkerite eest.

NB! Päeva teises osas tutvustame häkkerite maailma ja küberturvalisust. IT Koolituse koolituspartner EC-Councilist räägib, mis on eetiline häkkimine. EC-Council teeb koostööd FBI, USA sõjaväega, Microsoftiga jt. See osa toimub inglise keeles!

Laagri teisel päeval õpetame programmeerimise baasteadmisi ja koodi kirjutamist Mindcrafti baasil. Meie käes on kõik võimalused ise mängu täiendada!

Kolmandal päeval õpetame mängude loomist Robloxi baasil. Unistused oma mängust saavad teoks! Teeme sissejuhatuse arvutimängude maailma Roblox Studio abil ja Sa saad ise järele proovida!

Viimasel päeval mängitakse läbi strateegiline Lego mäng, mille käigus õpitakse koostööd, oma tegevuste planeerimist ja strateegiliste eesmärkide loomist.

Kus noortelaager toimub?

Laager toimub Tallinna kesklinnas Äripäeva majas, Vana-Lõuna 39/1 hommikust pärastlõunani. Noored saavad nii vaimutarkust kui ka hea lõunasöögi!

Millal toimub?

Hetkeseisuga on planeeritud kaks vahetust:

• esimene vahetus: 19.-22.07.2021

• teine vahetus: 16.-19.08.2021

Miks peaks laagrisse tulema?

Sest see on parim linnalaager sel suvel, kus laps arendab strateegilist mõtlemist, arvuti kasutamise oskust läbi mängude arendamise ja muutmise ning meeskonnatööd. Laps saab nelja päevaga ägedaid oskusi, vajalikke teadmisi ning loodetavasti ka ideid IT-maailmas edasi tegutsemiseks.

Info ja registreerimine

Täpsema info laagri päevadest leiad SIIT!

Näeme laagris!

IT Koolituse tiim

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755