Autor: Indrek Kald • 17. august 2021

Kaja Kallas Berliinis Saksamaa ettevõtjaile: arendame koos tehnoloogiaid ja teenuseid

Peaminister Kaja Kallas kutsus Berliinis kohtumisel Saksamaa ettevõtjatega tegema neid koostööd Eestiga rohe- ja digipöörde elluviimisel.
Kaja Kallas ja Angela Merkel Berliinis.

"Selleks tuleb meil võtta initsiatiiv uuenduslike tehnoloogiate ja teenuste arendamisel ning teha sealjuures koostööd teadlaste ja ettevõtjatega. Innustan Saksamaa ettevõtteid otsima neid koostöövõimalusi Eesti partneritega," lausus Kallas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052