Autor: Indrek Kald • 16. september 2021

USA börsifirma ostis Eesti tarkvaraettevõtte. "Erakordselt andekas meeskond"

New Yorgi börsil noteeritud ettevõte ostis Eesti tarkvarafirma, mille tiimis olid Skype'i, Swedbanki ja Microsofti taustaga inimesed.
Foto: Eneli Riim

"On tähelepanuväärne, et Põhjamaade ja Balti regioon panustavad oma idufirmadega maailmatasemel tehnoloogia arengusse ning on muutunud üha atraktiivsemaks tehnoloogia omandamise sihtkohaks," kommenteeris riskikapitalifondi Karma partner Margus Uudam.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474