Autor: Indrek Kald • 22. september 2021

Riik otsib taas parimaid digiteenuseid. Kus on parim andmekasutus, kus kasutajakogemus?

MKM alustas taas konkursiga parimate riigi digiteenuste leidmiseks, sest nagu ütles asekantsler Siim Sikkut, on koroonapandeemia ilmekalt näidanud turvaliste ja mugavate avalike digiteenuste tähtsust.
MKMi asekantsler Siim Sikkut.
Foto: Andras Kralla

Veebruaris toimuval konkursi lõpuüritusel kuulutatakse välja parim riiklik digiteenus ja tunnustatakse silmapaistvaimat digiriigi eestvedajat. Samuti antakse välja eriauhinnad.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474