Autor: Indrek Kald • 16. november 2021

Riigi uus keskus võtab üle ministeeriumite- asutuste IT-tiimid. "Tööpakkumistes ollakse paindlikud"

Avaliku sektori IT-funktsioone üle võttev riigi uus IKT-keskus alustab detsembrist. IT-minister Andres Suti kinnitusel saab enamik täna IKT-teenuseid osutavatest riigipalgalistest inimestest seal uue töö.
IT-minister Andres Sutt.
Foto: MKM

"Headest IT-spetsialistidest on suur puudus kogu Eestis – nii avalikus kui erasektoris. Valdkonna spetsialiste väärtustatakse riigi info- ja kommunikatsioonitehnoloogia keskuses (RIT) kõrgelt ja tööpakkumiste tegemisel ollakse paindlikud," kinnitas Sutt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052