Autor: Indrek Kald • 26. november 2021

RIA asejuht 10 aastat varjatud ID-kaardi turvanõrkusest: "meil ei ole kelleltki õppida"

Meil ei ole kelleltki õppida, sest oleme valdkonnas n-ö esimesed tegijad – seega õpime enda tehtust, kommenteeris riigi infosüsteemi ameti asejuht Margus Arm hiljuti avalikuks saanud infot kümne aasta tagusest ID-kaardi turvanõrkusest.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Andras Kralla

"Oleme teadlastega koostöös avastanud vigu, need parandanud ja tegelenud ka tagajärgedega," lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052