Autor: Indrek Kald • 16. detsember 2021

Elisa Eesti vahetab riikliku keelu saanud Huawei seadmed Nokia omade vastu

Elisa Eesti alustab järgmisel aastal 5G võrgu rajamist ja olemasoleva, Huaweil põhineva 4G võrgu väljavahetamist koostöös Nokiaga.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

"Uue võrgutarnija valik oli kahtlemata keeruline protsess, kus hindasime tehnoloogilist lahendust tervikuna ja seadmete võimekusi erinevates kriteeriumites ja tuleviku vaates," kommenteeris Elisa tegevjuht Andrus Hiiepuu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474