Autor: Indrek Kald • 1. veebruar 2022

E-riigi võtmetegija läks advokaadibüroosse. "Tehnoloogiainimesed ei saa juristidest hästi aru"

MKMi digiriigi õigusruumi ja uudsete tehnoloogiate arendamise meeskonna juht, kes kuulus kolm aastat riigi IT-juhi Siim Sikkuti tiimi, liitus advokaadibürooga, kus hakkab juhtima IT ja küberturvalisuse valdkonda.
Sten Tikerpe
Foto: Nove

Töövõitudeks peab ta e-riigi koodivaramu kaudu riigi tarkvara lähtekoodi tasuta avalikustamisele õigusliku aluse panemist, 2017. aasta ID-kaardi kriisile järgnenud kitsaskohtade kaardistamist ja parandamist õigusruumis ning riigiametnike ja ettevõtjate ebatraditsioonilist kokkutoomist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052