Autor: Indrek Kald • 2. märts 2022

Tuntud tegija valis Londonis Eesti pangaplatvormi. "Konkurents oli uskumatult tugev"

Järjekordne pank võtab Ühendkuningriigis põhisüsteemina kasutusele Eestis loodud Tuuma pangandusplatvormi.
Tuuma kaasasutaja Rivo Uibo.

"Konkurents oli uskumatult tugev ning Tuum valiti globaalsete teenusepakkujate hulgast välja tänu platvormi laiale funktsionaalsusele ja meie paindlikule lähenemisele probleemide lahendamisel," kinnitas Tuuma kaasasutaja Rivo Uibo.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474