Autor: ITuudised.ee • 1. detsember 2022

RIA: miljonid Androidi seadmed on haavatavad viie turvanõrkuse vastu

Riigi infosüsteemi ameti teatel on miljonid Androidi seadmed haavatavad viie turvanõrkuse vastu ning see mõjutab mitmeid nutitelefonide tootjaid.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Pixabay

Üks turvavigadest põhjustab kerneli tavapärases töös häireid, ühe abil on võimalik avaldada füüsilisi mäluaadresse ja kolm pakuvad ründajale võimaluse kasutada dünaamilist mälu pahaloomulisteks tegevusteks (use-after-free turvanõrkus).

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052