Autor: Indrek Kald • 12. juuni 2023

Priit Kongo: Eesti IKT-sektori palgakasv aeglustub, loodetavasti isegi radikaalselt

Aasta esimene pool on Eesti IT-äris olnud vaikne ja ka teine poolaasta ei tõota elavnemist. Kuidas neis tingimusis kasvada?
IT-firma Net Group juht ja suurim osanik Priit Kongo.
Foto: Net Group

"Kui varasematel aegadel leidis lõviosa klientidest sind ise üles, siis nüüd tuleb kõvasti rohkem aktiivsust üles näidata, et eesmärgid ära tuleksid. See hakkas pihta juba 2022. aasta sügisest," kinnitas IT-firma Net Group juht ja suurim osanik Priit Kongo.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755