Autor: ITuudised.ee • 14. juuli 2023

Pipedrive hakkab taas tulevasi tehnoloogiatalente koolitama

Müügitarkvara ettevõte Pipedrive taaskäivitab praktika- ja mentorlusprogrammi School of Code. Kolmekuulise õpiinkubaatori eesmärk on pakkuda tulevastele tehnoloogiatalentidele praktilist kogemust ja lihtsustada IT-valdkonnas tööturule sisenemist.
Pipedrive'i programmi esimene lend.
Foto: Janne Jüsmä

„Ehkki tehnoloogiatalente on Eestis jätkuvalt puudu, on noortel vähese kogemuse tõttu või ainult teoreetiliste teadmiste baasilt tööturule ebaproportsionaalselt raskem siseneda ja konkurentsiga sammu pidada. Paradoksaalsel kombel võib tehnoloogia ülikiire areng ühiskondlikku digilõhet isegi suurendada,” rääkis Pipedrive’i tarkvaraarendaja ja arengujuht Mykhailo Dorokhov praktika- ja mentorlusprogrammiga jätkamise põhjustest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052