Autor: Logistikauudised.ee • 18. juuli 2023

Bolti uued tõukerattad jõudsid Tallinna tänavatele

Täna jõudis Tallinna tänavatele Bolti uusim elektritõukeratta mudel Bolt 6. Bolti insenerid on täiustanud uut tõukeratast erinevate andurite, täppistehnoloogia ja andmekaeve võimekusega.
Uus Bolti ratas peaks vastu pidama 8 aastat.
Foto: Bolt

“Oleme uue tõukeratta arendamisel lähtunud klientide ja linnade tagasisidest ja keskendunud turvalisusele ning sõidumugavusele. Elektrilise tõukeratta majasisene väljatöötamine annab meile täieliku kontrolli tark- ja riistvara üle, mis võimaldab meil pidevalt uuendada tõukerataste turvafunktsioone,” selgitas Bolti sõidukite osakonna juht Ardo Reinsalu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755