Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 15. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia alustab Soome tehastes koondamisi

Nokia peakontor
Foto: Valdar Liive
Tehnoloogiafirma Nokia alustab personali kärpimise läbirääkimisi – seekord on ettevõttel plaanis oma Soome tehastes koondada umbes 400 töökohta, vahendas Yle.

Nokia võrguosakonnast kaob ära umbes 350 töökohta. Koondamised puudutavad kõiki osakondi, teenindusüksusi ja tehaseid Soomes, välja arvatud Oulus, vahendas Yle.

Veel ootavad koondamised ees Nokia Technologiesi haru, kus võib kaduda umbes 75 töökohta.Soomes on praegu Nokia palgal umbes 6300 inimest. Koondamisi põhjendab ettevõte sellega, et sel aastal on näha võrguteenuste turu kukkumist.Viimati koondas Nokia eelmisel suvel, kui kaotas Soomes 190 ning lisaks veel üle 300 töökoha USAs ja Suurbritannias.Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755