Autor: ITuudised.ee • 5. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata Eesti enimmüüdud nutitelefonide TOPi

Foto: pixabay.com
Kui Eesti Telekomis (EMT ja Elion) oli mullu kõige müüdum telefon iPhone, siis Elisa vastavas TOPis jäi Apple´i nutitelefon alles 13. kohale.

Eelmise aasta kolme esimese kvartali jooksul EMT ja Elioni müügikanaleis liidripositsiooni hoidnud iPhone 6 andis viimases kvartalis teatepulga üle nooremale vennale iPhone 6s-ile ning taandus ise kvartali kokkuvõttes kuuendale positsioonile.

Aasta kokkuvõttes mahtusid Eesti Telekomi müügikanaleis esikümnesse kolme tootja mudelid: Samsung (viis mudelit), Apple (kolm mudelit), Sony (kaks mudelit). Seejuures koosnes esikümme vaid nutitelefonidest.

Elisa müügiedetabeli esikümnesse mahtusid samuti kolme tootja telefonid: Sony (neli mudelit), Huawei (kolm mudelit), Samsung (kolm mudelit). Elisa Eesti juhatuse liige Andrus Hiiepuu kommenteeris, et Elisa sai Apple'i seadmete ametliku müügiõiguse alles mullu kevadel. 

Elioni ja EMT mullune müüduimate telefonide TOP10:

Apple iPhone 6 Samsung Galaxy Trend LiteSony Xperia Z1 CompactSamsung Galaxy Ace 4Apple iPhone 6sSamsung Galaxy Core PrimeSamsung Galaxy J5Samsung Galaxy A5Apple iPhone 5SSony Xperia Z3 Compact

Elisa mullune müüduimate telefonide TOP10:

Samsung Galaxy Core PrimeSamsung Galaxy A5 16GBSony Xperia Z1 CompactHuawei P8 LiteSony Xperia Z3 CompactSamsung Galaxy Grand PrimeHuawei Ascend Y550Sony Xperia M4 AquaHuawei ASCEND P7Sony Xperia Z2

Poeketi Klick mullune müüduimate telefonide TOP10:

Samsung Galaxy Trend 2 LiteApple iPhone 4SSony Xperia M4 AquaApple iPhone 6Apple iPhone 5SSony Xperia E4Samsung Galaxy Grand NeoSamsung Galaxy A5Huawei P8 LiteSony Xperia Z3 Compact

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755