16. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes Eesti IT-juhtidest juba tulevad Pilvekonverentsile?

Foto: Raul Mee
Käib ülemaailmne küberturvalisuse aasta ning oma andmete kaitsmisele veebis peab mõtlema iga riik, ettevõte ja eraisik. Et ta ei satuks ei rahatahtliku häkkeri ohvriks.

8. märtsil korraldab teemaveeb ITuudised.ee kolmandat korda Pilvekonverentsi. Vaata, kes on ennast konverentsile juba kuulama registreerinud SIIT.

Viimase Maailmapanga aruande kohaselt mõjutab küberturvalisus otseselt ka riikide majandusedu või -ebaedu. Küberrisk ei ole enam midagi abstraktset ja kauget, vaid mõjutab otseselt ka Sinu äri.

Tänavu esinevad: Eesti Vabariigi IT-arhitekt Andres Kütt, ITLi pilvetoimkonna juht Mart Einpalu, Sertifitseerimiskeskuse juhatuse liige Kalev Pihl, Cybernetica turundusjuht Siret Schutting, Telia IT valdkonna Andre Visse, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi riigipilve valdkonna juht Mikk Lellsaar, Microsoft Balti regiooni juht Rain Laane, Sharemindi ühissalastuse meetodi looja Dan Bogdanov PhD, Uptime tehnoloogiajuht Raimo Seero, Lehe Pruulikoja juht Gristel Tali, Voogi tegevjuht Tõnu Runnel ja Playtechi tarkvara turvalisuse ekspert Indrek Saar 

Konverentsile registreeruda saab SIIT

Eelmise aasta Pilvekonverentsi osalejad kirjeldasid tagasisides, mis neile meeldis konverentsil järgmist: asjatundlikud, hästi ette valmistunud, sisukad ja hea esinemisoskusega esinejad, eestlaste siirad ettekanded, isikliku kogemuse lood ja konkreetsed juhtumi analüüsid. Mõtted läksid lendu enda ettevõtte kasvu planeerides - teiste kogemustest kuulmine on hea. Hea koht näha kliente, partnereid ja konkurente.

Pilvekonverentsile saab registreeruda viimast nädalat ja hind on 295€ (km-ga 354€).

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755