Autor: Aali Lilleorg • 4. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põhjamaade hiigelpeol Pärnus on netivõimsust tagamas Elisa liikuv tugijaam

Foto: Kuvatõmmis Elisa videost
4.- 6. augustini Pärnus peetaval Weekend Festival Baltic’sil on Elisa kõne- ja netivõimsust tagamas liikuv tugijaam ja töötab uus tugijaam Rannastaadionil.

Pärnu rannas toimuvale suurüritusele prognoositakse kolme päeva peale ligemale 100 000 külastajat, mistõttu on ka Elisa käesolevaks nädalavahetuseks suurüritusele planeerinud täiendavaid kõne- ja netimahte nii 3G-s kui 4G-s liikuva tugijaama abil ning on käivitanud värskelt renoveeritud Pärnu Rannastaadionil uue tugijaama.

„Festivali külastajad talletavad oma emotsioone kindlasti oma nutiseadmetega erinevates vormides, olgu see pilt või video ja seda laetakse erinevatesse sotsiaalmeedia kanalitesse üles, see omakorda tingib aga vajaduse lisada taolise külastajate arvu peale täiendavaid netimahte võrgus,“ rääkis Elisa tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli.

Lühiajalisi ülekoormusi sellise külastajate arvu peale võib ikkagi veel tekkida. Elisa tehnoloogiaüksuse juht soovitab sel juhul mõne minuti pärast uuesti proovida ja olla kindel, et akude mahtu oleks ikka  piisavalt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755