Autor: ITuudised.ee • 7. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uue põlvkonna äritarkvara Books 8

Foto: Kristi Piper, Excellent Business Solutions Eesti AS, projektijuht
Excellent Business Solutions Eesti AS toob turule uue põlvkonna äritarkvara Books 8, mis sobib väike- ja keskmisega suurusega ettevõtetele. Books 8 on pilvepõhine ja universaalne tarkvara, mis sisaldab eri ärivaldkondadele suunatud tööriistu kliendihaldusest ja laoarvestusest korteriühistuteni.

Excellent Business Solutions Eesti AS (Excellent) uue äritarkvara Books 8 suurim uuendus on pilvepõhisus. Pilves oleva äritarkvara puhul avab kasutaja oma arvutis kasutajaliidese, kuid ettevõtte andmeid hoitakse Excellenti serverites võrreldes varasema oma infrastruktuuris hoidmisega. Books 8 kasutajate programmi turvalisus on kõrgem, programmi versioonide uuendamine jääb teenusepakkuja mureks nagu ka varukoopiate ja ka jooksva andmebaasi mitmekordne varundamine. 

Excellenti äriarendusjuhi Tõnu Schilfi sõnul on Books 8 esimene suur pluss, et ettevõte ei pea hakkama soetama endale äritarkvara kasutamise jaoks eraldi riistvara. “Kui andmebaas on suur ja kasutajaid palju, siis on investeering sobivasse serverisse küllaltki suur ja samas vananeb riistvara küllalt kiiresti. Samuti ei ole väikestel ja keskmistel ettevõtetel tihti oma IT-inimesi ja investeerimismahud piiratud, et süsteemi turvalisust mitmekülgselt tagada. Kõiki neid muresid aitab Books 8 lahendada, “ selgitas Schilf. 

Samuti on Books 8 väärtuslik uuendus ärianalüüsivahend, millega saab ettevõtte majandustulemustest graafikute ja piltide abil lihtsama ülevaate. Schilf lisas, et Books 8 ettevalmistamisel on palju rõhku pandud eri liidestustele ja impordivõimalustele pankadega, maksuameti keskkonnaga. Nüüd on Books 8 kasutatav ka iOS või Androidi äppidega. Mõlemad on kasutajatele tasuta saadaval AppStorest ja Google Play keskkonnast. 

Booksi äritarkvara kasutajate seas on hulgikaubandusettevõtteid, universaalteenuste pakkujaid, raamatupidamisbüroosid, importööre ja hulgimüügiärisid korteriühistuid, kohalikke omavalitsusi, sadamaid ja  tootmisettevõtteid. 

Excellent Business Solutions Eesti AS arendab rahvusvahelise parima praktikaga loodud uuenduslikku HansaWorldi äritarkvara, mis laseb ettevõttel keskenduda oma põhitegevusele. Excellenti tooted ja teenused on ettevõtetele sobivalt sätitavad ja on sobivad nii suurettevõttele kui ka alustavale tegijale, nii suurkorporatsiooni tütarfirmale kui kohalikule väikeettevõtjale.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755