Autor: ITuudised.ee • 15. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise alustab koostööd esimese Briti pangaga

Foto: Pixabay
TransferWise alustab koostööd Suurbritannia pangaga Starling Bank, mille kliendid saavad teha TransferWise’i makseid otse panga äpist 35 erinevas valuutas. Tegu on TransferWise’i esimese partnerlusega Suurbritannias.

Starling Bank on Briti uue põlvkonna pank, mis keskendub mobiilipangandusele ja universaalpanganduse asemel erinevate teenusepakkujate integreerimisele oma tooteportfelli. TransferWise’i teenus saab Starling Banki klientidele kättesaadavaks alates 2017. aasta suvest.

TransferWise teeb rahvusvaheliste maksete suunal koostööd ka LHV panga ja Saksamaa pangaga N26. Samuti lisandus hiljuti võimalus Facebooki vestlusrakenduse Messenger abil TransferWise’i makseid teha.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755