Autor: ITuudised.ee • 22. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fortumo alustas koostööd “Aasia Netflixiga”

Foto: Kätlin Lepp, Fortumo HR-juht
Mobiilimakselahendusi pakkuv ettevõte Fortumo teatas täna koostöö alustamisest Aasia juhtiva videostriimingu teenusega iflix. Enam kui 620 miljonit inimest Indoneesias, Pakistanis, Filipiinidel ja Tais saavad nüüd iflixi eest tasuda oma mobiiliarvel või kõnekaardi saldot kasutades.

iflix on 2014. aastal käivitatud juhtiv videostriimingu teenus Aasias, kus ettevõttel on üle 5 miljoni kasutaja. Malaisia taustaga idufirmasse on investorid paigutanud ligi 300 miljonit dollarit. Sarnaselt Netflixile on ligipääs iflixi videokogule tasuline, igakuise tasu eest saavad kasutajad vaadata nii Hollywoodi filme, sarju kui ka kohalikku Aasia kultuuritoodangut.

Mobiilimaksed võimaldavad iflixil jõuda suurema hulga kasutajateni: Aasias on krediitkaardi omanikke vaid 10% inimestest, samas kui nutitelefon on 40% inimestest. iflix saab oma turundustegevustes tänu koostööle Fortumoga sihtida seega oluliselt suuremat osa elanikkonnast.

“iflix tahab kasutajatele pakkuda sujuvat ja mugavat videote vaatamise kogemust, seda alates sisust kuni makseteni. Oleme oma kasvus keskendunud arenevatele turgudele ja kindlad, et koostöö Fortumoga aitab meil nendel turgudel oma eesmärkide saavutamisele kaasa,” rääkis Tim Whelan, iflixi maksete osakonna juht.

“Nutitelefonide hulk ja digitaalse sisu tarbimine kasvab kõige kiiremini arenevatel Aasia turgudel. iflix tunneb kohalikku turgu ja on neist trendidest kasu lõiganud ning meil on väga hea meel toetada nende kasvu arenevatel turgudel,” lisas Fortumo müügijuht Andrea Boetti.

Fortumo on mobiilimakselahendusi pakkuv Eesti ettevõte, kelle klientideks on muuhulgas Google, Facebook, Spotify, Sony, WeChat, Alibaba, ja Electronic Arts. Fortumo pakub tööd seitsmekümnele inimesele Tallinnas, Tartus, San Franciscos, Pekingis, Delhis, Singapuris ja Hanois. Fortumo on valitud Ettevõtluse Auhinna konkursi raames aasta ettevõtteks ja aasta eksportööriks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052