Autor: Indrek Kald • 17. veebruar 2021

Kuidas ettevõtjatana lõigata kasu digimaailma suurtest trendidest?

Juba mõnda aega räägitakse, et kõigist ettevõtetest saavad peagi tehnoloogiafirmad. Eelmine aasta kiirendas IT kasutuselevõttu veelgi.
Elisa Eesti ärikliendiüksuse juht Margus Vaino ja Ekspress Grupi arendusjuht Kaspar Hanni.
Foto: Indrek Kald

Äripäeva raadio äritehnoloogia saates räägivad IT ja innovatsiooni juhtimisest eeskätt mittetehnoloogiaettevõtetes Ekspress Grupi arendusjuht Kaspar Hanni ja Elisa Eesti ärikliendiüksuse juht Margus Vaino.

Arutluse all on muuhulgas küsimused, kuidas tehnoloogia aitab äri muudatustele kaasa, mis vastutust kannab ses olukorras IT-juht, millal IT-teenuseid ise teha ning millal sisse osta.

Eesti riigi IT-juht, MKMi asekantsler Siim Sikkut ütles hiljuti ITuudised.ee lehel, et digimaailma suured trendid on suurandmete analüüs, masinõpe ning tehisintellekt. Saates räägime, kuidas Eesti ettevõtted saavad neist kasu lõigata.

Kuula äritehnoloogia saadet siit:

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474