Autor: ITuudised.ee • 22. aprill 2021

TietoEVRY tahab, et mehi ja naisi oleks võrdselt

TietoEVRY-l on kavas jõuda üheksa aastaga selleni, et pooled töötajaskonnast oleksid naised. IT-ettevõttena on seda eesmärki keskmisest keerulisem saavutada, ent juba tänaseks on ettevõtte globaalsest töötajaskonnast naisterahvad 29% ja Eestis 27%, teatas ettevõte.
Tieto Estonia kontor ja selle juht Anneli Heinsoo.
Foto: LIIS TREIMANN

TietoEVRY Eesti personalijuht Sigrid Mõisavald sõnas, et mitmekesisus kollektiivis on nii ärilise edu saavutamisel kui inspireeriva töökeskkonna loomisel üheks võtmeteguriks. „Täna on rahvusvaheline “Naised ITs” päev. Sellele tuleb tõesti tähelepanu juhtida, sest naised on IT-sektoris selgelt alaesindatud. Tuues enam tüdrukuid IT-erialasid õppima ja rohkem naisi IT-ettevõtetesse tööle, saame lisaks mitmekesisuse suurendamisele töötajaskonnas pikemalt ette vaadates leevendada ka valdkonda juba täna pitsitavat tööjõupuudust.” rääkis Mõisavald.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755