Autor: Indrek Kald • 15. september 2021

Neljandik vabu töökohti IT-alal. "Kandidaadid küsivad varasemast suuremat töötasu"

Ettevõtteid kimbutab tööjõupuudus, samas nõuavad kandidaadid varasemast suuremat töötasu. Lausa veerand vabadest töökohtadest on Eestis aga IT-valdkonnas.
Tööjõupuudus on suurim IT-sektoris.
Foto: Niek Verlaan / Pixabay

"Stabiliseerunud majandusolukord ja palkade tõus on tekitanud tendentsi, kus töötajate rahulolu on varasemast kõrgem ning kuna töötajate üldine rahulolu on võrdlemisi suur, vahetatakse hetkel töökohta vaid väga hea pakkumise korral," kinnitas CV-Online'i turundusjuht Karla Oder.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474