Autor: Merlin Mägi • 9. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

6 kõrgeima palgatasemega IT tööpakkumist

CV Keskuse tööportaalis avaldati möödunud aastal 37% rohkem avaliku palgaga töökuulutusi kui aasta varem. Koostatud  30 kõrgeima palgatasemega tööpakkumiste edetabelist leiame kuus IT valdkonna tööpakkumist.

Edetabeli tipust leiame mitmed müügivaldkonna pakkumised ning osav müügitalent on täna tööturul kõrgelt hinnatud. Lisaks 6-le müügivaldkonna tööpakkumisele leidub avaliku palganumbriga tööpakkumiste edetabelis ka 6 infotehnoloogia tööpakkumist.

Tööpakkumiste statistika pärineb alates 2014. aastast CV Keskuse tööportaalis avaldatud avaliku brutopalgaga tööpakkumistelt.

 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052