• 11.04.16, 12:15
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Angry Birdsi looja jäi kahjumisse

„Angry Birdsi“ mängu looja Rovio teatas, et sai eelmisel aastal 142 miljoni euro suuruse käibe juures 13 miljonit kahjumit, teatas ettevõte.
Angry Birdsi looja jäi kahjumisse
  • Foto: EPA
Ettevõtte tegevjuht Kati Levoranta märkis, et aasta oli Roviole tulevikku suunatud investeeringute tõttu väljakutse, nagu oli ka ette teada. „Sellegipoolest suutsime me efektiivsust suurendada. Selle aasta esimene kvartal oli juba kasumlik ja kogu aasta väljavaade on positiivne,“ ütles ta pressiteate vahendusel.
2016. aastal keskendus ettevõte Angry Birdsi filmile, mis linastub mais. Levoranta ütles, et ettevõte paneb filmile suuri lootusi.

Seotud lood

Uudised
  • 24.05.16, 07:26
Vihased linnud tegid Kapten Ameerikale säru
Soome mobiilimängu Angry Birds (vihased linnud) ainetel valminud joonisfilm linastus läinud nädalavahetusel edukalt nii USAs kui Hiinas, tõugates USAs piletimüügi tulult esikohalt Kapten Ameerika, kirjutas Äripäev.
Uudised
  • 23.08.16, 17:41
Arvutimängude loojate uus põlvkond kohtub Tartus
Rahvusvaheline arvutimängude loomise üritus Ludum Dare 36 toob 26.–29. augustini Tartusse inimesed, kellel on soov õppida mänguarendust ning leida omale ka pikemaajaline arendusmeeskond, kellega koos edasi töötada. Üritus toimub samaaegselt Prantsusmaal, Hispaanias, Malaisias, Brasiilias ja Ameerikas.
Uudised
  • 23.08.16, 09:39
Kes on Rootsi suurimad tehnoloogiamiljardärid?
Rootsi tehnoloogiasektoris on enim miljardäre (Rootsi kroonides) sündinud mängude alalt, näitab Rootsi majanduslehe Dagens Industri värske ülevaade.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele