Autor: ITuudised.ee • 20. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgusid aasta innovatsiooniauhinna võitjad

Foto: Erakogu
Eesti Kvaliteediühingu aasta innovatsiooniauhinna võitsid Wisemile’i, MTÜ YFU Eesti ja Nordea Bank AB Eesti filiaali innovaatilised lahendused.

Eesti Kvaliteediühingu juhatuse esimehe Tiia Tammaru sõnul anti eile õhtul toimunud rahvusvahelise võistluse Eesti voorus välja auhinnad aasta parimatele projektidele, mis jätkavad konkureerimist 12 teise riigi töödega.

“Finaalis olid kuus projekti ning võitjad valisime selle järgi, kelle projektid olid juba end tõestanud ja saavutanud laia mõju,” lisas Tammaru.

Eesti Kvaliteediühingu aasta innovatsiooniauhinna võitjad ja finalistid: 

Keskkonnasõbraliku innovatsiooni auhind – Wisemile AS. Sõidujagamisteenus.Haridusvaldkonna innovatsioon – YFU Eesti. IT-lahendus vabatahtliku töö võimaluste ja ootuste kaardistamiseks.Kvaliteediinnovatsiooni auhind 2016 – Nordea Bank AB Eesti filiaal. Veebikohtumised eraklientidele ja virtuaalse nõustamiskeskuse loomine.Finalist Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor – Avatud Kõrgkooli e-pood.Finalist MTÜ Tervikring – jäätmevaba topsilahendus festivalidele.Finalist MTÜ Pesapuu – Tööjõu taastamine läbi “kasvulava” töökohtade.

Konkursi finalisti, Ettevõtluskõrgkooli Mainor juhi Kristjan Oadi sõnul aitavad mitmed konkursile esitatud lahendused ärivaldkondi efektiivsemaks muuta. “Jagamismajanduse põhimõtete kõrgkooli rakendamine näiteks lõpetab hariduses raiskamise ja aitab täita loengus tühjad toolid,” ütles Oad ja lisas, et Avatud Kõrgkooli veebilahendus toob iga nädal kooli uusi õpilasi.

Kvaliteediinnovatsiooni konkurssi Eesti voor on osa 12 riiki hõlmavast rahvusvahelisest konkursist, mille patroon on Soome Vabariigi president. Rahvusvahelise konkursi võitja kuulutatakse välja 2. veebruaril Prahas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474