27. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahandusministeeriumi asekantsleriks saab Raigo Uukkivi

Foto: Rahandusministeerium
Rahandusministeeriumi halduspoliitika asekantsleriks saab 1. märtsist Raigo Uukkivi.

Pikaajaliselt tehnilise järelevalve ametit juhtinud Uukkivil on avaliku halduse magistrikraad Tartu Ülikoolist ja omandamisel doktorikraad Tallinna Tehnikaülikoolis.

„Ootan huviga seda väljakutset, et anda oma panus riigireformi elluviimisse ja viia riigi äriühingute juhtimine uuele tasemele koos loodava nimetamiskomiteega. Kindlasti on oluline jätkata e-riigihangetele ja e-arvetele üleminekut, tõhustada riigi kui haldusorganisatsiooni tööd ja viia ellu teisi olulisi halduspoliitika valdkonna tegevusi,“ ütles Raigo Uukkivi.

„Raigo valdkondlikud teadmised ning senised kogemused eri asutuste tegevuste konsolideerimisel võimaldavad tal anda tegusa ja tulemusliku panuse halduspoliitika keeruliste väljakutsete lahendamisel,“ kommenteeris kantsler Veiko Tali halduspoliitika asekantsleri kohale määramist.

Uukkivi on töötanud tehnilise järelevalve ameti peadirektorina alates 2008. aastast. Tehnilise järelevalve amet on riiklik regulaator telekommunikatsiooni, tööstusohutuse ja raudteetranspordi valdkondades.

Halduspoliitika asekantsler vastutab riigi haldus-, personali-, riigihangete-, riigiabi- ja riigivarapoliitika kujundamise ning elluviimise eest ministeeriumis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052