Autor: Kristel Härma • 7. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erply sai Kanadas ülisuure kliendi

Foto: Eiko Kink
„Me saime seal endale suure kliendi ka kohe, nii et elu on äge!“ ütles rahvusvaheline lao- ja kassatarkvara tootja Erply juht Kanada turule sisenemise kohta.

Suurkliendi nime ei saanud Erply juht Kristjan Hiiemaa veel avalikustada, sest uus partner peab enne tegema börsiteate. „Aga 350 poodi ja käibe suurus on kuskil üle 500 miljoni dollari. Päris korralik!“ teatas ta entusiastlikult ja lisas, et tegelikult on ettevõte tegutsenud Kanadas pool aastat, aga nüüd said nad õige hoo sisse.

Kanada tehingu maht on Hiiemaa hinnangul ülisuur ja ta loodab, et sealt tuleb aastane käive kuue nulliga number vähemalt, sest ettevõtte maksed, ostud-müügid käivad läbi Erply tarkvara. "Neil on 12 miljonit klienti ja miljon tehingut kuus, see on paras väljakutse ka meile," lisas ta.

Kanada tehinguni jõuti erinevate müügitiimide töö tulemusena: "Tuleb olla nähtaval ning käia messidel ja klientidega kohtuda, üle interneti ei saa kõike müüa," selgitas Hiiemaa.

Loe intervjuud Kristjan Hiiemaaga Äripäevast

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474