Autor: ITuudised.ee • 25. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti IKT Klastri esindajad külastavad Lõuna-Koread

Foto: ITL
Eesti IKT klastri esindajad on nädalasel õppevisiidil Lõuna-Koreas, kus tutvutakse kohaliku ettevõtluskeskkonnaga, külastatakse avaliku sektori asutusi ja õpitakse tehnoloogiaettevõtete kogemustest.

Visiidi esimesel päeval toimus kõrgetasemeline e-riigi teemaline kohtumine Lõuna-Korea Siseministeeriumi esindajatega. Ühisel seminaril tegid Eesti poolt ettekande Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu asekantsler Viljar Lubi, ITL-i asepresident Tiit Tammiste, e-Residentsuse projektijuht Ott Vatter ning Rain Laane Microsoft Estoniast.

Delegatsiooni kuuluvad IKT ettevõtete ja kõrgkoolide esindajad, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Viljar Lubi ning e-Residentsuse meeskonna esindaja Ott Vatter. Kokku kuulub delegatsiooni 22 inimest. Eesti IKT Klastri Lõuna-Korea visiit kestab 1. maini, visiiti kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond "Eesti IKT Klaster" projekti raames.  

Eesti IKT Klaster on IT ja telekommunikatsiooni ettevõtteid koondav koostööplatvorm, mille eesmärgiks on olla nutikate toodete arendaja ja maailmas tunnustatud IKT lahenduste looja. Oma tegevustega soovib klaster aidata kaasa uute lahenduste ja toodete tekkimisele ning ettevõtete konkurentsivõime tugevnemisele rahvusvahelisel turul. Eesmärgi saavutamiseks tegutsetakse kolmes peamises valdkonnas, milleks on rahvusvahelistumine, inimesed ja kompetentsid ning koostöö ja innovatsioon.

Foto: ITL
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755