Autor: ITuudised.ee • 3. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fiteki ärijuhiks sai Andres Lilleste

Andres Lilleste
Finantstehnoloogia lahendusi pakkuva ettevõtte Fitek ärijuhiks sai Andres Lilleste.

Lilleste ülesanded on seotud Fitek Grupi ettevõtetele uute toodete välja töötamisega, et luua veelgi tugevam grupisisene sünergia. Lisaks hakkab ta tegelema ka partnersuhetega loomisega pankade, teiste operaatorite ja tarkvara arendajatega.

"Fiteki selge suund ja huvi on digitaalsus ja automatiseeritus, seda alates arvete vastuvõtmisest ja saatmisest kuni raamatupidamise ja finantseerimiseni. Seejuures ühtselt nii Baltikumis, kus me juba oleme kanda kinnitanud, kui ka Kesk-Euroopas,” rääkis Lilleste. 

Järgmine suur asi ärijuhi kinnitusel on e-arve reaalse kättesaadavuse võimaldamine kõikidele soovijatele koos arvelduse juurde kuuluvate vajalike e-vahenditega. “E-arveldus peab olema lihtne ja intuitiivne, samasugune, kui e-kirja saatmine ja saamine,” lisas ta.

Andres Lilleste on töötanud 2005-2015 Fiteki eelkäijate Itella Informationi ja OpusCapita e-teenuste tootejuhina.

Fitek on finantstehnoloogia lahenduste pakkuja, mille eesmärk on vähendada ettevõtete finantsprotsessidele kuluvat aega ja raha. Fitek tegeleb ka e-arvelduse lahenduste pakkumisega. Ettevõte tegutseb Eestis, Lätis, Leedus ja Slovakkias ning annab tööd kokku 170 inimesele. Fitek Grupi käive Balti riikides oli 2016. aastal 11,6 miljonit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755