Autor: ITuudised.ee • 25. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starmanil uus juhatus Elisa inimestest

Foto: Eiko Kink
Äriregistrisse eile jõudnud muudatuse järgi ei kuulu Starmani juhatusse enam senine esimees ja firma tegevidrektor Aivo Adamson ega ka teine juhatuse liige, finantsdirektori ametis olnud Piret Aava. Uued juhid on Elisast, kirjutas Postimees.

Uuteks juhatuse liikmeteks on Elisa Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen ning lisaks veel Andrus Hiiepuu, Merike Mumme, Toomas Polli, Jüri Teemant ja Kaija Teemägi.

Elisa juhi Sami Seppäneni sõnul lähtub juhtkond kahe ettevõtte ühinemisel sellest, et tahab leida kasvu sünergiast, mitte kokkuhoiust.

Ta märkis, et hetkest, kui Elisa saatis mullu 13. detsembril välja esimese ühinemise uudise, on  mõlemas ettevõttes värvatud töötajaid vaid äärmisel juhul. «Seetõttu on tekkinud vakants ning ühinedes saame esmalt pakkuda tühjaks jäänud ametikohti mõlema ettevõtte siseselt,» lisas ta.

Elisa teatas möödunud neljapäeval, et viis lõpuni telekommunikatsioonifirma Starman Eesti äride ja infotehnoloogia seadmete müüja Santa Monica Networks ostuprotsessid.

Loe pikemalt Postimehest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052